Contactgegevens

D.J. Boer BV
Dorp 136a
3405 BG Benschop

Tel: +31-348-451544
Email: info@djboer.nl

Full service koelhuis voor het bewaren van uw fruitoogst

Bent u kweker van appels en peren en wilt u uw fruitoogst onderbrengen in een koelhuis van topkwaliteit? Dan bent u bij D.J. Boer aan het juiste adres! Met ruim 40 jaar ervaring in het gekoeld opslaan van fruit zijn wij een betrouwbare partner voor de Nederlandse fruitteler.

Capaciteit, kwaliteit en service zijn de drie pijlers onder onze dienstverlening. Ons GlobalGAP gecertificeerde koelhuis is opgebouwd uit cellen tot 200 ton en heeft een totale capaciteit van 5.000 ton fruit. Hierin wordt het fruit onder optimale omstandigheden bewaard.

Ook tijdens de oogstperiode denken wij graag met u mee en hanteren wij ruime openingstijden voor het aanleveren van fruit. D.J. Boer is gevestigd in Benschop, nabij Utrecht - dus centraal in Nederland. Ons koelhuis is goed bereikbaar op korte afstand van de A2. Dankzij twee los- en laaddocks kunt u rekenen op een snelle afhandeling. Tevens kunt u desgewenst voorraadkisten huren en het transport van uw fruit door ons laten verzorgen.

Kortom, met D.J. Boer heeft u alles in één hand: gekoelde opslag, voorraadkisten en transport. Bovendien betaalt u pas bij uitslag.

Lees meer over alle aspecten van onze dienstverlening op deze website. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.